Een aantal van onze klanten en hun ervaring - Wicked grounds
onzeklanten

Onze klanten

En wat zij van ons vinden

1zuiver

“De Jonge Honden van Wicked Grounds zijn in mijn beleving de Helden van de toekomst. Heldere visie, sterk concept, enthousiast en klantgericht. Prettig en professioneel om mee samen te werken”

Arjen Lubbes

– Founder of Zuiver and Dutchbone, winner of the Zaanse Ondernemingsprijs 2015

1bvr

“Verscholen achter een fietsenstalling ligt een prachtige boardroom waar we inmiddels al een aantal succesvolle events hebben mogen organiseren. Het team van Wicked Grounds is erg flexibel en overal wordt over meegedacht. Ze zorgen ervoor dat gasten zich thuis voelen en het beste uit de dag wordt gehaald. Wicked Grounds is een echte verborgen parel!”

Sonja Garenfeld

– Bureau voor Reuring

1heineken

“Geweldige locatie en ideaal voor onze teammeeting. Even weg van kantoor en in een huiselijke sfeer brainstormen, vergaderen en dineren. Lunch en diner waren prima verzorgd met heerlijke gerechten en verse producten. Het idee voor de middag, de dips met rauwkost en de diverse theetjes, was een echte aanrader om “de energie dip” in het middag programma te voorkomen. Kortom, Wicked Grounds heeft een zeer professionele aanpak met vriendelijk en kundig personeel. Wij waren meer dan tevreden over ons verblijf en komen zeker nog een keer terug!”

Evelien Meijers

– Heineken

1netflix

“Wicked Grounds is an amazing company with great, creative spaces for any occasion. Anything is possible, we will for sure be back!”

Amy van der Schaft

– Netflix

1yc

“We kijken terug op een topevent met Wicked Grounds. Qua locatie zijn ze in staat om in een grote locatie als The Warehouse een sfeer op maat neer te zetten – in ons geval ruimtelijk maar met het gevoel alsof je bij iemand in de woonkamer staat. Tom en Gerwin zijn fijne gasten om mee te werken – jonge ondernemers met visie, betrokken bij dat wat je op wilt zetten en met genoeg ideeën. Wij zouden het zeker aanbevelen!”

Piter-jan Goodijk

-Young Colfield

accenture-logo-20123807

“The Studio is een perfecte locatie voor een formele board meeting, in een informele maar professionele setting. Uitstekende lunch, goede koffie en pauzes in een gezellige Amsterdamse straat aan het water. Personeel is behulpzaam en flexibel. Wij komen zeker bij jullie terug.”

Ralph Delsing

– Accenture

1rb

“Een warme, relaxte en open sfeer, goed verzorgd en lekker eten. De jongens van Wicked Grounds denken mee en zijn flexibel om de dag tot een succes te maken in alle opzichten”

Jorien Zuur

– Red Bull

1adidas

“Ik heb de samenwerking met Wicked Grounds als zeer prettig ervaren. Veel enthousiasme, super service gericht, meedenkend, snel schakelen, goede catering, flexibel, top locatie, goede werkomgeving en alle faciliteiten zijn perfect geregeld. Jonge gasten die zeer gedreven zijn en er alles aan doen om de dag tot een succes te maken. Aan iedereen aan te raden.”

Brenda Hoekstra

– Adidas

EnglishDutch